The place where warhammer and Warmachine players from the Hermelijn gather
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Battle report, second attack Deamons of Chaos tegen High Elves

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Great Unclean one
Morathi
avatar

Aantal berichten : 893
Registration date : 16-10-08
Leeftijd : 53
Woonplaats : Aalst

BerichtOnderwerp: Battle report, second attack Deamons of Chaos tegen High Elves   zo jan 18, 2009 10:45 pm

Second Attack (bij deze dank aan Cross Fire)

Het was die nacht, vele vuren branden in het High Elves kamp.
Na hun overwinning werd hun leger versterkt met enkele nieuwe units waardoor de High Elves overtuigd zijn dat ze voorgoed verlost waren van die Daemon invasie.......maar niets was minder waar!

Bij het aanbreken van het ochtend gloren stond daar opnieuw een Daemon horde, alsof ze nooit waren weg gejaagd. En opnieuw moesten de High Elves zich verdedigen tegen deze horde.

Na enkele taktische maneuvers was het duidelijk dat de generaal van de High Elves, samen met zijn lijfwacht van Dragon Princess, de strijd zou openen en algauw werd hij op zijn wenken bediend, want zijn eerste tegenstanders vielen prompt uit de lucht, een flok Furies versperde hem de weg waarop de High Elf generaal onmiddellijk reageerde door in de aanval te gaan, met succes trouwens.

De andere units High Elves lieten het pijlen regenen in het Daemon leger, met echter weinig succes, want slechts een onfortuinlijk paar verdween terug naar de Warp.
Ook de magie van de High Elves, deze keer in zijn duisterste vorm, bleek geen effect te hebben op de Daemons.

De Furies werden in één charge totaal van de kaart geveegd en in zijn roes vervolgde de High Elf generaal zijn charge, deze keer tegen een unit van Flamers of Tzeentch die vruchtloos vuurballen schoten naar de Prince en zijn gevolg van Dragon Princess die trouwens kompleet immune waren tegen vuur aanvallen.

De overige units van High Elves, Archers en Seaguards versterkt door Bolt Throwers, probeerden opnieuw met een hagel van pijlen de rangen van de Daemons uit te dunnen, wederom met weinig succes.
Een unit van Phoenix Guard stond zwijgzaam te wachten tot hun berschermeling, een mage, opnieuw een poging ondernam om met duistere magie de Daemons te schaden, deze werd echter afgeweerd.

OOk de Flamers of Tzeentch gingen onder het mes (of lans) en werden tot de laatste toe afgeslacht, zonder verweer en opnieuw ging de High Elf prince met zijn lijfwacht in de charge, om deze keer, ondanks de hindernis van een bos, tot stand te komen tegen een unit van Plaguebearers of Nurgle.
Dit wapenfeit sloeg het totale High Elf leger met verbazing waardoor de Archers en de Seaguard totaal vergaten van een nieuwe salvo pijlen af te vuren. Ook de bemanning van de Bolt Throwers waren in beslag genomen door dit wapenfeit en deden niets. Zelfs de Mage van de High Elfes sprak geen woord daar zijn mond openstond van verbazing............ een fout die de Daemons handig gebruikten in hun voordeel om zich klaar te maken voor een charge tegen de zwijgzame Phoenix Guards.

Helaas, de laatste charge van de High Elf prince kwam tot een einde en een bittere strijd barste los tussen de van maden en vuil besmeurde Nurgle daemons en de prince met zijn lijfwacht.
De Phoenix Guard lieten de mage uit hun rangen gaan zodat zij over een voldoende slagkracht beschikten om niet één maar twee units Daemons het hoofd te bieden. Bovendien was de aanvoerder van de Bloodletters de generaal van het Daemon leger.

Het tij scheen te keren want de High Elf prince bleef worstelen met de Nurgle Daemons en nu stond de Phoenix Guards onder zware druk van de twee Daemon units en helaas, de Phoenix Guard verloren hun standvastigheid en liepen weg gevolgd door de Daemons en de verbaasde mage werd eveneens onder de voet gelopen.

Dat de Princ uiteindelijk de Nurgle Daemons wist te verslaan was echter te laat en de battle eindigde hiermee.

De Daemons, deze keer ongeslagen (want het bleek een gelijke uitslag te zijn), kozen ervoor om hun goden te danken en trokken terug naar een aangrenzend gebied.

De High Elves echter, wiens Prince niet gelukkig was met de vergeetachtigheid van zijn troepen, besloot om terug te keren naar zijn hoofdstad en eens duchtig kuis te houden onder zijn onderbeveelhebbers.

We are back and this time to stay!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Battle report, second attack Deamons of Chaos tegen High Elves
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hermelijn Community :: Warhammer Fantasy :: Campaign :: Battle Reports-
Ga naar: