The place where warhammer and Warmachine players from the Hermelijn gather
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Battle report Daemons/Orc&Goblins vs Empire/High Elves

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Great Unclean one
Morathi
avatar

Aantal berichten : 893
Registration date : 16-10-08
Leeftijd : 53
Woonplaats : Aalst

BerichtOnderwerp: Battle report Daemons/Orc&Goblins vs Empire/High Elves   zo maa 08, 2009 10:03 pm

De Empire generaal voelde het aan zijn water, die Daemons in de geburen zijn niet veel goeds van zins, dus vroeg hij aan zijn bondgenooten, de High Elves, of deze hem een handje (en iets meer) konden bijsteken als de strijd zou losbarsten met de Daemons en ja hoor dank zij de goede voorzienigheid van de Empire generaal stond deze niet alleen tegen over de Daemon horde die bijgestaan werd door een bijzonder luidruchtige bende Orc & Goblins.

De Empire generaal had één van de oude steamtanks mee genomen die hij prompt op zijn linkerflank liet oprukken zodat hij, samen met zijn lijfwacht van zware cavalerie, en zijn oude vriend de firemage op die zijde gedekt was. Aan de andere zijde (de linker) bevond zich een ordeloze massa van fanatieke flaglants en dan op de heuvel stond zijn trouwe bondgenoten de High Elves, unit naast unit naast unit van de dappere en onovertroffen Seaguards besloegen de volledige rechter flank van het leger.

En daar verschijnt de vijand, zwijgzame en stoïcijnse Daemonnen naast luidruchtige Orcs & Goblins, een horde die zijn gelijke niet kent.

De Empire generaal wacht af en beziet hoe de Horde oprukt, dan laat hij zijn steamtank oprukken tezamen met de generaal en zijn bodyguard, een grote bende archers is ook verschenen en probeerd een eerste volley los te laten op hun vijanden, helaas met miniem effect.

Ook de High Elves proberen hun steentje bij te dragen en laten eveneens een volley van pijlen los op hun tegenstanders, helaas eveneens met weinig succes.

En de Horde blijft naderen!

Her en der verlaten roekeloze Goblins de ranks en stormen joelend voorwaards, en daar heb je het al, de oude oorlogsmachine van de Empire wordt overvallen door niet minder dan 3 dol dwaze fanatieke goblins die met grote ballen aan kettingen losbeuken tegen de machine, met als gevolg dat deze deerlijk gehavend geraakt en voorlopig uitgeschakeld is!

De Empire generaal met zijn lijfwacht ziet dit euvel en stormt voorwaards om de horde Goblins te onderscheppen, deze kleine lafhartige wezens vluchten echter zodat de generaal met zijn ridders stranden tegen een grote unit naakte demonen, afzichtelijke wezens die bovendien over magie schijnen te beschikken.

De flagelants, die hun generaal en zijn ridders zien aanvallen, vinden de tijd gekomen om eveneens deel te nemen aan de onslaught en rukken biddend en roepend op naar de vijand.
Ook zij botsen op een 3 tal fanatieke Goblins met ball en chains, die echter deze keer een minieme schade toebrengen en daarna in hun waanzin gewoon voorbij lopen.

Een tweede groep naakte demonen, deze keer in een afzichtelijke rode kleur valt de flagelants aan en kijk daar in de flank vallen de goblins aan. Een verbeten strijd barst los waarbij geen van de verschillende partijen een krimp geeft totdat de tegenstander uitgeschakeld is.

De generaal krijgt het moeilijk tegen de naakte magische demonen, hij kan ze maar niet uitschakelen en zelfs de priester, gewapend met een enorme dubbelhandse hamer slaagt er niet in om deze demonen uit te schakelen.
Om de zaken nog te verergeren wordt de generaal en zijn ridders plotseling aangevallen in de flank door een grote horde Orcs die vastbesloten zijn om de generaal en zijn lijfwacht uit te schakelen.

Ondertussen lijden de Seaguards grote verliezen tegen een demonen tegenstaander die magisch vuur afschiet maar die tevens goed beschermt wordt door een demonisch krachtveld.

En dan gebeurt het onvermijdelijke, de Generaal en zijn ridders worden verdreven en slaan op de vlucht achterna gezeten door de horde joelende orcs en de zwijgzame doch niet minder heftige daemons.
De Flagelants, gereduceerd tot slechts één, sacrifeerd zichzelf en ook aan die strijd komt een eind.
Een moedige eenheid seaguard, reeds gereduceerd tot de helft van de eenheid sterkte probeerd nog verweer te geven maar deze worden eveneens onder de voet gelopen, het tij in de battle is geheel tegen de Empire general gekeerd en al vlug sneuveld deze onder de brutale wapens van de orcs.

Een tweede unit seaguards wordt tot de laatste man weggevaagd en daar resten zich dus nog één eenheid die heldhaftig stand houd tegen ziekte versprijdende demonen en zelfs deze rottende hoop kan vernietiegen, een laatste gevecht tegen een troep aasetenede demonen wordt eveneens gewonnen, helaas tegen dan is het volledige leger van Empire, zwaar beschadigd, uitgeroeid of op de vlucht gedreven en is de strijd opgegeven, deze battle is voor de Daemons en hun bondgenoten Orc&goblins.


Voor de Daemons gewoon een nieuwe kans om nog meer menselijke wezens te offeren aan hun goden en nieuwe territoria te veroveren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Battle report Daemons/Orc&Goblins vs Empire/High Elves
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hermelijn Community :: Warhammer Fantasy :: Campaign :: Battle Reports-
Ga naar: