The place where warhammer and Warmachine players from the Hermelijn gather
 
IndexFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Battle report High Elves vs Daemons of chaos

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Great Unclean one
Morathi
avatar

Aantal berichten : 893
Registration date : 16-10-08
Leeftijd : 53
Woonplaats : Aalst

BerichtOnderwerp: Battle report High Elves vs Daemons of chaos   zo dec 07, 2008 10:31 pm

Het was die middag dat de High Elves geconfronteerd werden met hun ergste nachtmerrie, een leger Demonen was hun grondgebied binnengevallen.
Na zorgvuldige planning had de High Elf generaal een selectie elite troepen verzameld om deze verschrikking tegemoet te treden.
En de horde uit de ergste nachtmerries naderde.

Aan het hoofd van een sterke eenheid Dragon Princess ondernam de generaal een valliante charge, gesterkt in zijn geloof dat zijn tegenstanders, die beschikten over vlammende aanvallen, zijn eenheid niet konden verwonden.
En het plan lukte, al na één beurt werden de Flamers of Tzeentch tot slechts één model afgeslacht met een minimum verlies voor de Dragon Princess.
De tweede beurt was genoeg om de rest van deze verschrikkingen weg te vagen, helaas hadden de Dragon Princess zich vastgereden tegen een bos.

Een nieuwe verschrikking diende zich aan, een unit van 30 sterk, van Horrors begon een magische slachting onder de Dragon Princess.

Aan de andere zijde van de High Elf linie rukte een sterke eenheid van Phoenix Guard, onder leiding van een Noble Battle standerd, op om de vijandelijke generaal en zijn lijfwacht van Bloodletters te onderscheppen.
Een grote zwerm van Furies vlogen rond boven hun hoofden.
De stoïcijnse Phoenix Guard vervolgde zijn weg in stilte.
En dan volgt de charge van de Daemon generaal, een harde en bloedige strijd barst los, en dankzij hun Battle standerd kunnen de Phoenix Guard de daemons en hun generaal verslaan, de Bloodletter unit wordt samen met zijn generaal terug gestuurd naar de Realm of Chaos.

Een eenheid van Nurgle Daemons onderneemt een poging om de zegevierende Phoenix Guard tegen te houden maar al vlug volgt ook deze unit het lot van hun generaal.

Ondertussen blijven de Horrors of Tzeentch dood en verderf zaaien, niet alleen de Dragon Princess samen met hun generaal worden totaal vernietigd, maar tevens de unit Spearmen, bodyguard van een mage worden gedecimeerd en zelfs op de vlucht gedreven.

De mage die gedurende de gehele battle tevergeefs probeerd zijn spreuken te casten kan de Spearmen unit echter tot staan brengen alvorens zij de battle op een beschamende manier ontvluchten.

De Phoenix Guard ondernemen nog een poging om de Horrors achter hun generaal aan te sturen maar helaas, de avond is gevallen, een teken om de strijd te staken.

Bij deze nen dikke proficiat aan de Patrik, hij heeft de veldslag, waar hij zo tegen op zag gewonnen maar jammer genoeg is dit niet voldoende want...............Daemons never Die!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Battle report High Elves vs Daemons of chaos
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Hermelijn Community :: Warhammer Fantasy :: Campaign :: Battle Reports-
Ga naar: